Voor al uw grondwerken, terrassen en keerwanden

Bent u op zoek naar een professional voor uw grondwerken? Wilt u modieuze keerwanden plaatsen in uw tuin? Dan bent u bij Tuinwerken Plasschaert aan het juiste adres. U  heeft een ruime keuze aan materialen, van hout en betonproducten tot een uitgebreid gamma natuursteen. U mag ons ook altijd contacteren.

Tuinwerken Plasschaert laat de oprit of het terras optimaal aansluiten bij de rest van de tuin en bij uw woning of bedrijfspand. Dankzij een vakkundige uitvoering wordt de duurzaamheid van de uitgevoerde werken gegarandeerd. Ook bij het uitgraven van de oprit of het terras gaan wij met de modernste machines en technieken uiterst zorgvuldig te werk. En dat merkt u aan het perfecte resultaat!

Een tuin is voor ons een totaalconcept. Bij ons kunt u dan ook niet alleen terecht voor de aanleg van uw tuin, maar ook voor uiteenlopende tuinhoutconstructies in vele soorten en maten, carports, waterpartijen of zwemvijvers. Heeft u vragen of wenst u inlichtingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij helpen u met veel genoegen verder. Zo kunt u het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin.


Back to Top